Uchování dat
30 dní
Plány
Bez kreditní karty, začněte hned teď
Free
$0/měs.
Data
Společné
Počet projektů
1
Počet variací
2
Automatizace
OFF
⛔plans_feature_api
READ
Týmové funkce
OFF
Postový režim
Publikování souborů
OFF
Publikování vláken
OFF
Blogový režim
Limit počtu znaků
2,500
Limit délky zvuku
4 min
Propojení se sociálními sítěmi
OFF
Propojení s WordPress
OFF
⛔plans_feature_external_send
OFF
Režim Carousel
Limit stránek
5
Obrázek CTA
OFF
Propojení se sociálními sítěmi
OFF
Video režim
Časový limit
5 min
Propojení se sociálními sítěmi
Vault
4 $/měs.
Data
Uchování dat
Trvale
Společné
Postový režim
Blogový režim
Režim Carousel
Video režim
Plus
10 $/měs.
Data
Společné
Postový režim
Publikování souborů
ON
Publikování vláken
ON
Blogový režim
Limit počtu znaků
20,000
Limit délky zvuku
15 min
Propojení se sociálními sítěmi
Propojení s WordPress
ON
⛔plans_feature_external_send
ON
Režim Carousel
Limit stránek
20
Obrázek CTA
ON
Propojení se sociálními sítěmi
Video režim
Časový limit
30 min
Propojení se sociálními sítěmi
Pro
25 $/měs.
Data
Společné
Počet projektů
3
Počet variací
Neomezeno
Automatizace
ON
⛔plans_feature_api
ALL
Postový režim
Blogový režim
Režim Carousel
Video režim
Team
79 $/měs.
Data
Společné
Počet projektů
Neomezeno
Týmové funkce
ON
Postový režim
Blogový režim
Režim Carousel
Video režim
Ceny a směnné kurzy
- Zobrazené ceny vycházejí z amerického dolaru (USD) a jsou zobrazeny v měně vaší země či regionu.
- Ceny jsou zpravidla pevné a v důsledku každodenních výkyvů směnného kurzu se automaticky nemění.
- Abychom zohlednili dlouhodobý vývoj směnných kurzů, můžeme podle vlastního uvážení ceny upravit (orientačně přibližně jednou ročně). V takovém případě upozorníme všechny předplatitele nejméně 30 dní předem a od nejbližší obnovy uplatníme stejnou novou cenu na nové i stávající předplatitele. Pokud s úpravou nesouhlasíte, můžete před jejím uplatněním předplatné zrušit.
- Pokud je vám účtováno v amerických dolarech (USD), vaše cena se v důsledku směnného kurzu nemění.
Změna nebo zrušení plánu
Upgrade (přechod na vyšší plán)
- Upgrade na vyšší plán se projeví okamžitě
- Zbývající dny aktuálního plánu se poměrně zúčtují a je vám naúčtován rozdíl vůči novému plánu
- U placených plánů (Vault a vyšší) se úložiště účtuje podle skutečně využité kapacity. Prvních 20 GB je zdarma, za každých dalších 20 GB se účtuje 1 $/měsíc
- Poplatky za úložiště se přičítají k měsíční faktuře za předplatné (v prvním měsíci daného plánu se neúčtují)
- Účtování se zaokrouhluje nahoru po blocích po 20 GB (např. 21–40 GB se počítá jako 1 blok, 41–60 GB jako 2 bloky). Poplatek vychází z objemu dat uloženého v okamžiku fakturace
- Na plán Free se poplatky za úložiště podle spotřeby nevztahují (uložená data se automaticky odstraní po 30 dnech)
- Plán Team zahrnuje až 10 členů. Od 11. člena se účtuje dodatečný poplatek 5 $/měsíc za člena
Downgrade (přechod na nižší plán)
- Přechod na nižší plán je „naplánovaný“. Změna se automaticky projeví na konci aktuálního fakturačního období
- Funkce aktuálního plánu vám zůstávají k dispozici až do konce fakturačního období
- Při downgradu neposkytujeme poměrné vrácení peněz
- Naplánovaný downgrade můžete kdykoli zrušit; zrušením zůstane v platnosti aktuální plán
- Při downgradu mezi placenými plány se prostředky (projekty, variace apod.) přesahující limity nového plánu stanou pouze pro čtení – lze je pouze prohlížet a stahovat. Upgrade toto omezení okamžitě zruší
- Naplánovat lze vždy jen jeden downgrade. Chcete-li jej změnit, nejprve zrušte stávající naplánovanou změnu a poté nastavte novou
Zrušení (přechod na plán Free)
- Předplatné můžete kdykoli zrušit v nastavení
- Zrušení se projeví na konci aktuálního fakturačního období (služba se nezastaví okamžitě)
- Zrušení můžete odvolat až do 24 hodin před koncem fakturačního období
- Po zrušení přejdete na plán Free. Prostředky přesahující limity budou dostupné pouze pro čtení – lze je jen prohlížet a stahovat – a 30 dní po přechodu na plán Free se automaticky odstraní informace zadané v krocích 1–3 a související obrázky, zvukové a video materiály (uzamčení obrazovky nastavení se zruší, ale nastavení jako šablony a jazyk zůstanou zachována a lze je znovu použít). Pokud provedete upgrade před datem odstranění, odstranění se zruší
- Již přidělené Tokeny zůstávají k dispozici i po změně plánu nebo zrušení
Způsoby platby
- Kreditní karty (Visa, Mastercard, American Express, JCB, Diners Club, Discover, UnionPay)
Platby jsou bezpečně zpracovávány prostřednictvím Stripe. Údaje o vaší kartě se na našich serverech neukládají.